2009. november 25., szerda

Gyakorlatok az Isteni teremtő szeretetenergia felvételére

Meditációs gyakorlat .

Ahogy a Mennyei próféciákban írva van, az isteni energia felvételét először legjobb szép természeti környezetben gyakorolni. 

1. Tudatosítsd magadban, hogy mindaz, ami körülvesz, szépséggel, harmóniával van tele. 

2. Próbálj beleolvadni ebbe a szépségbe, mintha a táj, a környezet része lennél. 

3. Lélegezz mélyeket! 

Maradj csendben! 

Közben függeszd tekintetedet (lassan váltva) a táj különböző pontjaira, melyek különösen tetszenek neked. (De ne ide-oda járjon a szemed!) Legyen ez inkább lassú, fürkésző tekintet. Szemed által is idd magadba a szépséget! 

4. Függeszd tekintetedet a neked legszimpatikusabb pontra. tájegységre, növényre stb. Ne nézz élesen, épp ellenkezőleg: engedd, hogy szétolvadjon szemed előtt a táj. 

5. Oldottan már ne a külső tájra figyelj, hanem arra a folyamatra, ami végbemegy benned! 

Szívd magadba a szépség és a harmónia isteni energiáját! Közben tudatosítsd magadban ismét, hogy te a környezet része, részese vagy. Oldódj bele az egységbe! Nyújtózkodj ki benne lelkeddel, szellemed gondolataival. Érzékeld a világot szellemed kinyújtózkodó csápjaival! Finoman tapogasd le azt a harmóniát, mely már benned is és rajtad kívül is ott rezeg. Érezd, ahogy átjárnak ezek a rezgések! 

6. Lehunyhatod a szemed a még intenzívebb érzékelés érdekében. Mosd át a harmóniaérzéssel érzékeidet! Szellemedet, lelkedet, testedet. 

7. Érezd, ahogy minden görcsöd feloldódik, minden feszültséged eltávozik belőled. Szívd, nyeld magadba egyre nagyobb kortyokban az életet! Azt az isteni energiát, amit így a tájból, a környezetből kinyersz. 

Melegség, béke, boldogság járja át lelkedet! Ezeket a szavakat ismételheted is magadban - ez segít az oldódásban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése