2009. november 1., vasárnap

Szerelem a tenyérben.


A kéz vastagsága elsődleges jelzője a szexuális energiának. A sima és puha kéz lomha, lelassult szexualitást árul el. Ez a típus hamar kifárad, kevésbé kedves, sőt jobban szereti ha őt szeretik, s nem igen tud adni.

Ha valakinek keskeny a kézfeje, hideg természetre utal, s ez a hidegség még fokozódhat, ha a tenyerébe mély gödrök vannak.

Sovány vékony kezű emberek tartózkodó természetűek, s óvakodnak attól, hogy érzelmeiket kimutassák. Ők maguk igénylik a gondoskodást, de nem szeretik elmélyíteni a kapcsolatot. 
Ha a partnered keze vékony, de kemény, akkor ő makacs, s nem igen tud alkalmazkodni, számító, s ez igen nagy akadályt jelent egy olyan partnernek aki melegségre vágyik.

A vastag kéz energiáról, melegségről, érzékenységről árulkodik. Ha ez a vastag kéz puha is, akkor nem csak a szerelmet szereti, hanem ínyenc is, szeret jókat enni, inni, s sokszor nehéz határt szabni ezeknek a kedvteléseknek.

Kemény, merev, vastag kéz gazdája hajlamos az agresszivitásra, szexualitásban követelőző, elég nehéz vele élni. Minden gondolata saját maga körül forog, s nem veszi figyelembe a másik fél igényeit.

Ha vastag a kéz, de rugalmas, az kellemes tulajdonságokat takar, meleg, érzéki, jól egyensúlyba van náluk az adok- kapok kérdése, s szívesen kötnek tartós barátságokat.

Közepes vastagságú és keménységű kezű ember energikus, meleg személyiség. Szeret mértékletesen enni, inni, s a szerelemben is a kiegyensúlyozottságot kedveli.
Az ilyen ember nem lesz nőtlen, s a szexualitás jóval nagyobb teret tölt be gondolataikban és cselekedeteikben, az átlag embernél.

Lágy, kövér kezek pufók ujjtövekkel, rendkívül erős szexuális étvággyal rendelkező emberek. Egyébként meg nagyon lusták az élet más területein.

A hideg kezűek, általában keringési zavarokkal küszködnek, de melegszívűek és kedvesek.

Nyirkos kezű emberrel nem túl kellemes kezet fogni, ők ideges személyiségek, szeretnének eredményeket felmutatni és elérni az életbe, de valahogy ez nem igazán jön össze nekik.

Folytatása következik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése