2009. november 18., szerda

Összeillek a partneremmel, milyen partnert válasszak?


Sokszor később derül ki, hogy a kezdeti nagy fellángolás után nem tudnak egymással jól kijönni.
Eltérő a gondolkodásuk, az érdeklődési körük, mások a szokásaik, s ami a legrosszabb, hogy az ágyban is eltérőek az igények az elképzelések.

Jó volna ezt megelőzni, de hogyan?

Meglévő, stabil párkapcsolatok esetén csak a türelem az egymásra odafigyelés lehet a segítség, s megkísérelni összehangolni a nehezen teljesíthetőt.

Sokkal egyszerűbb a dolog, ha a partnerválasztás időszakában mérik fel az azonosságokat, ellentéteket. A kézelemzéssel sok mindenre fényt lehet deríteni a kezdet kezdetén.

Minél hasonlóbb egy emberpár keze, annál jobban illenek egymáshoz. A hasonlóságban figyelhetjük a kéz formáját, méretét, az ujjak formáját, a bőr tapintását, színét. A tenyéren belül a vonalakat, a dombokat figyeljük meg. Nem szabad elvárni a teljes azonosságot, mert ilyen nem létezik, de a kéz alakjában, a vonalak hasonlóságában jó ha együtt van a két kézpár. Főkép a fejvonal és a szívvonal hasonlósága legyen meg. 

Nem szerencsés, ha egy vékony, hosszú kezű férfi, sima Vénuszdombbal, keskeny Szívvonallal hozzáköti életét egy erőskezű, vastag Szívvonalú, telt Vénuszdombbú, asszony érzelem és vágy-dús életéhez.
De nagyon is jól megértheti magát és kiváló élettársa lehet egy hasonló kézfelépítésű, csendes, kisebb igényű hölgynek.

Házassággal végződik e a kapcsolatom?
Tartós lesz e a kapcsolatom, házasságom, lesz e gyermekünk?
Hű e hozzám a partnerem?
Valóban független e?
Lesz e kibékülés, vagy végleg elválunk?

Önt is foglalkoztatják hasonló kérdések? Választ kaphat rájuk, írjon egy e-mailt.

nerianyo

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése