2009. november 6., péntek

Szerelem a tenyérben. /2. rész/


Ha a tenyér mérete / csuklótól az új tőig/ nagyobb, mint az ujjak hossza, akkor az illető erősen érzéki, a szex iránt erősen vonzódik. Vigyázat, ha a különbség túl nagy, s a hüvelyk új is rendkívül erős, akkor egy erőszakos, kegyetlen, személlyel van dolgunk, aki szexuálisan semmitől sem riad vissza. 

Ha az ujjak sokkal hosszabbak, mint a tenyér, akkor a tulajdonosuk inkább él plátói, lelki életet, mint a gyakorlati szexualitást, a fizikai megterhelést nem igen kedveli.
Szívesebben él a gondolatainak, mint a cselekedeteinek. 
Azért szeret kritizálódni, ironizáló típus.

Arányos tenyér és ujjak esetében harmónia van az érzelmek és a cselekedetek között.

Akinek erős vastag szőrzet van a kézfején az tüzességet, erős nemi vonzódást jelez, az ilyen ember nagyon érzéki.

Hajlékony hüvelykujjal párosult, vékony hegyes ujjak arra mutatnak, hogy tulajdonosuk nem elégszik meg egyetlen partnerkapcsolattal. 
A szögletes ujjheggyel rendelkezők inkább monogám típusúak, de ha az ujjak hajlékonyak, akkor náluk sincs garancia a hűségre.

Nagy hüvelykujjal rendelkező nők megbízható, hű élettársak, de féltékeny természetűek és gyakran zsarnokok is. Ők a szerelemben a praktikusat a realitást keresik, nem hajszolják az érzéki csúcsot. Nem ritkán előtérbe kerülnek férfias vonásaik is / de ezek nem azonosak a homoszexualitással/.

Folytatás következik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése