2009. november 14., szombat

Szerelem a tenyérben. /3/

Ha a szívvonal a mutatóujj alatti tenyérpárnáról indul /jupiterdombról/, az olyan személyre utal akinek az igaz szerelem a legfontosabb dolog a világon. Ő imádja a szerelmet és érzelmeit ki is mutatja. Olyan társat keres magának, aki neki is segít élete célját megvalósítani.

Ha a szívvonal felfut a mutatóujjra, akkor óvatosnak kell lenni, mert ő mániákusan üldözi szerelmét. Ők azok akik egy elmúlt szerelmet is élőnek tartanak, s nem tudják elfogadni, hogy vége van nincs tovább. Belőlük születnek az élet nagy tragédiái.

A Vénuszdomb /hüvelykujj alatti domb/ mutatja meg a fizikális szeretkezés intenzitását, a szerelmi vonzódás erejét és időtartamát, a szerelmi hűtlenséget. Ha elég kiterjedt ez a domb, akkor a tulajdonosának mindig lesz elég ideje ezekre a kedves dolgokra, s mindig szán rá elég időt, pénzt, energiát.
Ahogy szűkül és laposodik a domb kierjedése, úgy nő az óvatosság, fenntartás. S nagyon megfontoltan kezdenek bele a kapcsolatteremtésbe.
Ha a domb hatalmas, de puhány, akkor az az ember áldozatává válik a saját szexualitásának.

Vénusz gyűrű megléte elég gyakran kísértésnek teszi ki a tenyér gazdáját, s belebonyolódhat szexuális kalandokba. /Középső ujj és a gyűrűsujj alatt ível/
Ha hiányzik a gyűrű akkor az nagyobb önmérsékletet, önkontrollt mutat, s megvárja míg eljön az ő ideje.
Kettős Vénusz gyűrű túlzottan felfokozott szexuális szenvedélyt mutat, nála a szenvedélye uralkodik az ész felett.

Kacérkodás, kicsapongás, frigiditás, homoszexualitás és leszbikusság mind kiolvasható a tenyérből hozzáértő szemeknek.

Ha szeretne egy részletes elemzést a tenyeréről, akkor küldjön egy e-mailt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése