2009. december 6., vasárnap

A LÉLEK NYELVE A BETEGSÉG!

ELENGEDÉS EGYENLŐ A GYÓGYULÁSSAL!

A betegség mindig jelzés, hogy nem jó úton járunk. S ha erre a jelzésre odafigyelünk, akkor a betegség tanít meg bennünket arra, mely területen nem mennek jól a dolgaink. A betegség nem kívülről jövő sorscsapás, mi állítjuk elő, és mi vagyunk azok, akik meggyógyíthatjuk magunkat.

Betegségek sok esetben egy-egy súlyos, feloldatlan lelki konfliktus eredményei. Tapasztalat az, hogy amint feloldódik a konfliktus, rövid időn belül az egészség is helyreáll, minden különösebb beavatkozás nélkül. A negatív gondolatok talán még erősebb energiát képviselnek mint a pozitívak, talán, mert félünk, és többet forog ez irányban az agyunk...!?
Igaz nem könnyű megtalálni, rájönni arra, hogy melyik lelki konfliktus okozza a megjelenő betegséget. Sokszor a lelki konfliktus okozta energia blokk olyan mélyen van, hogy nem is emlékszünk rá, mikor kapcsolódott hozzánk. 
A lelki méregtelenítésre ép oly szükség van, mint a testi méregtelenítésre. A kettő együtt ad igazi gyógyulást, különben meg csak elódázzuk a bajt. Az orvosi rendelőben csak tüneti kezelésre számíthatunk, a probléma gyökerét magunknak kell megkeresni.
Erre segítségül szolgálhat egy belső érzelmi utazás.
Ha sikerül feloldanunk fokról-fokra a negatív érzelmi blokkokat, akkor csak a folyamat megtartása a feladatunk.

Ebben segít az, hogy ha szeretettel gondolunk mindenre, ami körül vesz minket, hisz mindenben a Teremtő energiája van, akkor ez az energia megvéd bennünket, s nem leszünk betegek, mert minden a gondolattól függ.
Nem kell mindenkit szeretnünk, de a tiszteletet adjuk meg, s ez már elég.

Szeretetölelés mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése