2012. február 11., szombat

Mit üzennek a csillagok 2012-es évre.

2012-es év sok idegeskedést, feszültséget, türelmetlenséget hoz. Tervek megvalósulásában elhamarkodott döntések, túlzások, túlkapások jönnek, ami hosszú távon ront a helyzetünkön

Jelentős érzelmi konfliktusokon mehetünk át. Anyagi nehézségek keletkezhetnek. A kiérdemelt, a megígért pénz várat magára, egyelőre abból semmi nem lesz.

Ezért kellő gondosságra van szükség pénzügyekben, s nagy körültekintéssel kössünk bármilyen szerződést, ami pénzzel kapcsolatos.

Óvakodni kell a túlzásoktól és a túldramatizált helyzetektől.



Komoly megpróbáltatásokra számíthatunk. A haladás lassú és gyötrelmes folyamat. De ha majd visszatekintünk erre az időre, számos pozitív eredményeket fedezhetünk fel.

Most többletterheket kell vállalni. A haladás akadályokba ütközik és lelassul, de ez személyes célok elérésével jár együtt.

Erősítsük vitalitásunkat, erőnlétünket vitaminokkal.



A feszültségek a pályafutásunkkal összefüggésben nyilvánulnak meg. Emocionális kapcsolatainkban a sebek, amiket kapunk mélyebbek lesznek, de ettől érettebbek, fejlettebbek leszünk. Ki tudjuk kerülni, hogy életünk zűrzavarossá váljék



Életünk mozgalmas lesz, sokan megváltoztatják az egész életmódjukat. Személyes kapcsolataink változhatnak, olyan lelki folyamatok indulhatnak el, amelyek sok negatívumtól szabadítanak meg bennünket, s ez által gazdagabb és teljesebb életet élhetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése