2012. február 11., szombat

Belső Utazás

Belső utazás a lélek szabadságáról szól, arról, hogy olyan életet élhessünk, amire mindig is feltétel nélkül vágytunk.
Ha a lélek sérül, sérül a test is. Lássál, érezzél, és a jelenlegi életedben gyógyuljál.
Önelfogadási zavarok, lelki problémák, allergia, fóbiák, pánikbetegség, beilleszkedési, párkapcsolati, s egyéb lelki zavarok kezelése saját gyógyító erődön keresztül.
Érzelmi és testi utazással beindul a saját gyógyító képességed és sejtszinten megindul a gyógyulás.

A BELSŐ UTAZÁS az a módszer, amivel feltárhatjuk a kiinduló problémát, és ha készen állunk rá, akkor feldolgozhatjuk. Ennek során belemegyünk abba az érzésbe, amit a problémával kapcsolatban érzünk és hagyjuk, hogy teljesen átéljük azt. Megfigyeljük, hogy ez a lelki érzés testünk melyik pontján érezhető legerősebben, de engedjük, hogy kitombolja magát. Ha megéltük, csodálkozva vesszük észre, hogy bizony pl. a dühünk mögött a megbántottság érzése található.

Most ezzel szembesülünk, és így haladunk érzésről-érzésre egészen addig, amíg mély lelki békét érzünk szétáradni testünkben-lelkünkben. Ebben az állapotban idézzük fel a menet közben felmerült emléket, ami kiinduló pontja volt a folyamatnak, és egy elképzelt tábortűz mellett beszéljük át a dolgokat az emlékben szerepelt személyekkel. Egészen addig, amíg a tökéletes megértés és megbocsátás érzése át nem jár. Ez a módszer kiválóan alkalmas arra is, hogy régi rossz, berögzült szokásainktól megszabaduljunk, vagy legalább függőségünkön lazítson. Így a cigarettáról való hatékony leszokás, az evéskényszertől való megszabadulás is könnyebben mehet végbe. Az elhízásnak sokszor lelki oka van, aminek a felfedezése nagyban elősegítheti a normális testsúlyra való lefogyást. A terápia mellett természetesen az orvosi kezelést is továbbra is igényelni kell, azt megszakítani felesleges, hiszen az testi szinten segíti a gyógyulást.


Ha úgy érzed, hogy szeretnél végre megszabadulni régi sérelmeidtől, mert már tudod, hogy az gátol, tegyél egy próbát, jelentkezz, hogy időpontot egyeztessünk!

Néri Veszprém: nerijosda@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése