2009. szeptember 28., hétfő

Nagy a teher rajtad?

Nagyon sok terhet cipelünk a vállunkon, amit mások raknak ránk, s úgy érezzük belegörnyedünk a cipelésükbe. Hiába küszködünk, hogy előrejussunk az életbe a teher súlya nem engedi, hogy gyorsabban haladjunk. Ezért úgy érzzük az élet egy küzdelem.

De itt az ideje, hogy megrázd magad, s azt mondjad ELÉG. S ha a döntést meghoztad, sorba hullanak le rólad a felesleges batyuk.
Neked megvan a saját életed, saját elgondolásod, amit eddig nem tudtál megvalósítani. Most állj neki és fedezd fel önmagad, valósítsd meg az álmaidat.
De soha nem valósíthatod meg őket, ha nem szabadulsz meg a régi beidegződéseidtől, s talán már el is könyvelted, hogy ennek így kell lennie. Ne figyeld a mások elvárásait, mert akkor saját magad adod fel.
Az idő elérkezett, MOST láss neki, a terhek főként a te elmédben vannak, de azért nagyon le tudnak húzni. Ezért most búcsúzz el a z elvárásoktól. Rázd le magadról a mások által rádruházott, s a  felvett viselkedésmintákat. Mutasd azt, aki vagy, elvárások nélkül, nem kell átváltoznod, csak az légy aki vagy. A lényegtelen dolgok sosem lesznek lényegesek, a körtéből sosem lesz alma. A hazugságokat rázd le magadról, ismerd fel, hogy ami körülötted van az mind manipuláció.
Az igazságért való harc mögé bújik meg a hazugság. Lásd meg a hazugságot és nézz a szemébe. Ha nem harcolsz az igazságért, akkor a hazugság is eltűnik, s az igazság a maga szépségében és fényében megjelenik az életedbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése