2009. szeptember 15., kedd

A SZÍVVONALRÓL:



Egyik fontos fővonal a tenyérben, mely sokat elárul az  érzésvilágunkról, a boldogságról, kapcsolatainkról, csalódásainkró.

Ha a mutatóujról indul:

Érzékenység, melegszívűség jellemez, azonban idealista gondolkodásmóddal állsz kapcsolataidhoz, több időt töltesz életed elemzésével, mint a valódi cselekvéssel. Szerelemben odaadó vagy, igényed van a meghittségre, s a boldogság eléréséért akár alárendelt szerepet is hajlandó vagy felvállalni. Sokszor alulértékeled magad. Tele vagy romantikával és figyelmességgel. Állandóan valamilyen álmot szövögetsz, de ritkán lépsz a megvalósítás útjára. Fontos lenne, hogy megosszad gondolataidat társaddal, hisz ketten könnyebben boldogulnátok.

A mutatóujj és a középső ujj között található a kiindulópontja:

Igyekszel harmóniát és egyensúlyt teremteni párkapcsolatodban. Sokszor szentimentális és idealista vagy, hiszel az igaz szerelem létezésében. Nem elégszel meg az átlagossal, keresed az igazit. Bizony előfordul, hogy későn találod meg, bár az is bizonyos, hogy akkor egy életen át tartó, hosszú kapcsolatot sikerül kiépítened. Sokszor érzed úgy életed során, hogy nem értékelnek eléggé, de ez csak azért történik, mert olyan emberekkel kerülsz össze, akik saját magad gyökeres ellentétei, s messze nem fektetnek annyi érzelmet egy kapcsolatba, mint te. Hiába vagy melegszívű és barátságos, ha olyan embereknek akarod mindezt átadni, akik nem érdemlik meg.


A középső ujj alól indul:
Érzelmeid végletesek, tudsz imádni és gyűlölni, eltaszítani és megtartani, odaadó vagy, s de időnként  eltaszító is egyaránt. Szerelemeidet úgy éled meg, mint egyetlen életcélt, azonban épp ezért rendszeresen hibákat követsz el. Általában csak saját magadat veszed figyelembe, azt már kevésbé, mi a jó a másiknak. Fontos lenne, hogy kicsit megértőbb, gyengédebb legyél. Tele vagy heves érzelmekkel, elevenséggel és energiával, elutasítod a megszokást és a kiszámíthatóságot, keresed az újat és az izgalmat. A legnagyobb kihívás az lehet életedben, ha képes leszel elfogadni társadat olyannak amilyen, és nem próbálod a magad által felállított álomképpé formálni.

Hosszú, egyenes, a mutatóujj alól indul:
Érzelmeid mélyek és őszinték, gyakran választasz magadnal olyan társat, aki gyengébb nálad, segítségre szorul, és épp te lehetsz az, aki támaszává válsz. Szerelemben figyelmes, odaadó és megbízható vagy, azonban jelentős hibád abban rejlik, hogy miután megszerezted partnered, nem nagyon foglalkozol kapcsolatod ápolásával. Légy nyitottabb, figyelj oda jobban a másik igényeire, és osszad meg gondolataidat vele. Csak így válhat kapcsolatod tartóssá és kiegyensúlyozottá hosszú időn keresztül. 

Rövid és egyenes vonal:

Nem mutatod ki érzelmeidet, sőt inkább az egyedüllét híve vagy. Ha mégis választasz magadnak partnert, akkor a hűség és a nyugalom lesz számodra a legfontosabb. Nem tűröd, hogy párod uralkodjon rajtad. Általában egy kapcsolat kíséri végig életutadat, nem lépsz félre, s ugyanezt várod el társadtól is. Nyugodtság, gyakorlatiasság és hűség jellemez. Nem tűröd, hogy kalitkába zárjanak, és nem viseled jól, ha érzelmeidet állandóan bizonygatni kell.

Ha együtt fut a jejvonallal? Ha bolytosan indul, vagy végződik? Ha sok a rajta keresztülfutó vonal? Ha sol leágazás indul ki belőle? Ha törés, szakadás van a vonalon? Ha belefut a fejvonalba?............

Kíváncsi vagy, hogy mit rejt a te tenyered? Egy részletes tenyérelemzésből megtudhatod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése