2010. május 22., szombat

Utazás a harmadik szemmel.

Meditáció

Mindenkinek van harmadik szeme. Ez olyan mint ahogy a lélek is van függetlenül attól ,hogy tudsz róla vagy sem. Itt és most saját otthonodban megtanulhatsz utazni a harmadik szemen keresztül bárhova az univerzumban. Megtanulhatsz bármit, amit akarsz, mert mindenek tudója vagy, csak nem tudsz róla. /Megjegyzés: a harmadik szemes működés egyfajta ISTEN-i működés, a bennünk lakozó ISTEN-i szikra működése, lélekkel látás./ A harmadik szem mindent megad, amit kérsz, ezért fontos csak jó dolgokat kérj, és bocsáss meg mindenkinek aki valaha megbántott téged, vagy kárt okozott neked. A hatás-ellenhatás törvénye nem csak a fizikában működik, hanem a gondolatok szintjén is. Ha tehát valakinek rosszat kívánsz és az illető személynek nincs rezonanciája e gondolatodra, akkor e kívánság, energia visszajut hozzád, s rajtad fejti ki hatását. Persze a pozitív dolgok is így működnek. Gondolatainkkal teremtünk, és minden teremtmény visszatér teremtőjéhez. Ezért hát mindenkinek a lehető legjobbakat kell valóban /gondolatban/ kívánnunk mivel ezzel magunknak is jót kívánunk A következőkben egy meditációt ismerhetsz meg.

Legalább 30-60 perc szükséges a meditációhoz. Ha csoportban végzitek ezt a meditációt mindenkinek csendben kell lennie kivéve azt aki számol mindenki számára. Sötétítsd el a helyiséget, de szükség lesz egy gyertya fényére úgy, hogy ne világítson közvetlenül a szemedbe. Ülj le kényelmes székbe, fotelba és lazíts. Egy kellemes, lágy zene segíthet a meditációban. Kezd el egy imával, hogy összegyűjtsd energiád és összpontosítsd figyelmed. Gyújts meg egy füstölőt, ha általa kellemesebben érzed magad.


Nézz a fenti képre. Engedd, hogy figyelmed a kép középpontja felé irányuljon. Nézz a képre, és lassan számolj 144-ig. Ezután csukd be a szemed, és lassan számolj újra 144-ig. Megfigyelheted, hogy megjelenik a kép, amint szemed csukva van csak a színek fordítottak. Koncentrálj a két szemöldököd közti területre még akkor is ha nem látsz semmit. Ne légy bátortalan, folytasd. Azután hogy elszámoltál 144-ig csukott szemmel, nyisd ki a szemed és nézz a kép közepére. Kezd el újból 144-ig számolni. Majd csukd be a szemed és számolj újból 144-ig, figyelve a belső fényt Ez az idő amikor kérhetsz amit szeretnél. Utazhatsz használva a harmadik szemet mint egy távirányítású kamerát. El tud menni bárhova, amit el tudsz képzelni, mert a képzeleted irányít. Ne hagy magad megzavarni bármivel is ebben az időben. A kép amit látsz mozoghat. Ezen a meditáción keresztül megtanulod interaktív módon használni harmadik szemed. De folytasd a teljes meditációt. Amint befejezted, csukd be a szemed, maradj csöndben, ameddig akarsz. Ne erőltesd a szemed soha, ha fáradtnak érzed akkor hagy abba a gyakorlatot.


Egy idő múlva képes leszel látni a fényt a fejedben a kép segítsége nélkül is. Amikor látod a fényt magadban akkor itt az idő kérni amit szeretnél. "Kérjetek és megadatik" Amint egy kis gyakorlatot szerzel, képes leszel annyira lazítani hogy csak a látott képre koncentrálj. Képes leszel elhagyni testedet tudatosan amikor alszol és utazni a harmadik szemen keresztül az asztrál világba az álomvilágába a negyedik dimenziónak. Hogy hova mész innen az függ a képzeletedtől, képzelőerődtől. A gondolat sebességével utazhatsz, ezért döntsd el előre hova akarsz menni. Utazhatsz más asztrális világokba, találkozhatsz asztrális létformákkal. A harmadik szem egy ajtó, kinyílás, egy örvény, egy forgatag.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése