2010. március 12., péntek

Láthatatlan segítőink!

Kik azok a "láthatatlan segítőink" akik velünk vannak életünk minden pillanatában? 

Amikor a lélek elhagyja a fizikai testet, hogy tovább haladhasson útján, és visszatérhessen a mennyek országába, Azrael Arkangyal segít neki a földi élettől elbúcsúzni. 

Szeretetteljes energiájával veszi körül a továbbindulót, és Ő ismét érzi Isten határtalan szeretetét. Ez a békével teli szerető, boldog érzés segíti a lelkecskét égi útja során. 
Eltávozott szeretteink, immár nem szenvednek a földi élet nehézségeitől, hanem boldogok. 

A mennyben eltöltött idő alatt a földön maradt hozzátartozókat segítik, és együtt munkálkodnak az őrangyalokkal, hogy Nekünk minél könnyebb legyen itt a földön eltöltött idő. 

Bármikor kérhetjük az ő segítségüket, mindig készségesen „rendelkezésünkre állnak”. Sokszor velünk töltik az időt, és észrevétlenül munkálkodnak problémáink megoldásán, hiszen azt szeretnék, ha mi is épp úgy megéreznénk a határtalan szeretet érzését. 

Gyakorlat: 
Keress egy csöndes helyet, és gyújts meg egy gyertyát. 
Helyezkedj el kényelmesen, és hunyd le szemeid. 
Lazítsd el egész tested, engedd el a felgyülemlett stresszt. 
Ha már teljesen ellazultál, kérd, hogy jelenjen meg számodra az a földi síkról eltávozott hozzá tartozód akitől a problémádra szeretnél választ kapni. 
Ha megjelent beszélj neki a nehézségeidről, amiken változtatni szeretnél 
Várd meg míg válaszol. Lehet, hogy az első ilyen találkozáskor még nem érted mit kellene tenned, miben kellene változtatnod. De használd intuíciódat, vagy kérj több segítséget Belső Vezetődtől. 
A meditáció végeztével mondj köszönetet Nekik a segítség nyújtásért, és búcsúzz el tőlük. 



Napközben is lehetnek olyan érzéseink, melyek az eltávozott lelkecskék jelenlétét jelzik. Érdemes figyelni ezekre a jelekre, hiszen általuk üzen az ég. 

Amikor a probléma, mely eddig gondot okozott - megoldódni látszik, vagy már meg is oldódott, akkor ismét fejezzük ki nagyrabecsülésünket, hálánkat, szeretetünket, boldogságunkat, … segítőink felé. Ők ettől még nagyobb igyekezettel fognak számunkra munkálkodni. 

Minél többször kerülünk kapcsolatba velük, annál könnyebben fog menni a kommunikáció is az angyali világgal. Egy idő után már nem lesz szükség meditációs állapotra sem ahhoz, hogy kapcsolatba lépjünk velük, hiszen gondolati úton bár mikor hívhatjuk őket, hogy segítsenek számunkra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése