2010. február 15., hétfő

Igazmondás csodáj

A beszéd egy olyan csodás emberi képesség, melyet sokszor természetesnek veszünk, mégis gyakran okoz problémákat a mindennapi életben. 
Bármilyen kommunikációs problémánál segítség kérhető a Kommunikáció Angyalától. Ő segít elsimítani a kommunikációs problémák miatti nézeteltéréseket. Segítségével, mások meghalják szavainkat, és mi magunk is könnyebben tudjuk kifejezni Őnmagunkat. 

A Kommunikáció angyala mellé segítségül hívhatjuk az Igazság angyalát is. Az Igazság angyala segít, az igazmondásban, hogy kitudjunk állni saját igazunkért, kitudjuk mondani mind azt amit szeretnénk. Segítsége megnyilvánul abban is, hogy ne csak mások felé, hanem önmagunk felé is igazat tudjunk mondani. 

Mert hogyan is várhatnánk el másoktól, hogy igazat mondjanak Nekünk, ha Önmagunknak sem valljuk be valós érzéseinket? 

A „hazugságok” hátterében mindig a félelem lakozik, de a félelem csak addig marad, míg engedjük. Saját igazunkat először Nekünk kell elfogadni, hiszen legbelül tudjuk, hogy véleményünk, érzésünk, gondolataink helyesek. Nincs szükség a félelemre, mert az csak az egó játéka. 

Félelem nélkül az igazságban élni, pedig egyet jelent a csodával. 
Ez a csoda bennünk van, csak engedni kell, hogy az Igazság angyala fényével átjárja testünk, lelkünk, szellemünk. 

Hiszen csak egy igazság van a szeretet. 

Aki képes a szereteten keresztül nézni a világot, és ezt az önzetlen tiszta szeretetet másoknak tovább adni akár a saját szavainak a kimondása által, az sokkal kiegyensúlyozottabb életet tud élni. Hiszen nem köti a félelem béklyója. 

Az igazság angyalát hívhatod bár mikor, hogy segítsen számodra a megfelelő szavakat kimondani, a kollégák, családtagok felé. 
De hívhatod a veled beszédet folytató számára is, ha érzed, hogy segítségével könnyebben megnyílik, mert akkor saját érzéseit is könnyebben fogja elmondani. 

Ezáltal sokat segít a partnerkapcsolatokban is, amikor segít tisztázni a nézeteltéréseket, melyek gyakran apróságok miatt vannak. Később pedig visszatekintve az eseményre rájövünk, hogy milyen könnyen meg tud oldódni egy-egy szituáció. 

Szeretettel írtam neked: Néri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése