2009. szeptember 28., hétfő

Nagy a teher rajtad?

Nagyon sok terhet cipelünk a vállunkon, amit mások raknak ránk, s úgy érezzük belegörnyedünk a cipelésükbe. Hiába küszködünk, hogy előrejussunk az életbe a teher súlya nem engedi, hogy gyorsabban haladjunk. Ezért úgy érzzük az élet egy küzdelem.

De itt az ideje, hogy megrázd magad, s azt mondjad ELÉG. S ha a döntést meghoztad, sorba hullanak le rólad a felesleges batyuk.
Neked megvan a saját életed, saját elgondolásod, amit eddig nem tudtál megvalósítani. Most állj neki és fedezd fel önmagad, valósítsd meg az álmaidat.
De soha nem valósíthatod meg őket, ha nem szabadulsz meg a régi beidegződéseidtől, s talán már el is könyvelted, hogy ennek így kell lennie. Ne figyeld a mások elvárásait, mert akkor saját magad adod fel.
Az idő elérkezett, MOST láss neki, a terhek főként a te elmédben vannak, de azért nagyon le tudnak húzni. Ezért most búcsúzz el a z elvárásoktól. Rázd le magadról a mások által rádruházott, s a  felvett viselkedésmintákat. Mutasd azt, aki vagy, elvárások nélkül, nem kell átváltoznod, csak az légy aki vagy. A lényegtelen dolgok sosem lesznek lényegesek, a körtéből sosem lesz alma. A hazugságokat rázd le magadról, ismerd fel, hogy ami körülötted van az mind manipuláció.
Az igazságért való harc mögé bújik meg a hazugság. Lásd meg a hazugságot és nézz a szemébe. Ha nem harcolsz az igazságért, akkor a hazugság is eltűnik, s az igazság a maga szépségében és fényében megjelenik az életedbe.

2009. szeptember 24., csütörtök

Ujjak és Újpercek:


Mutató ujj: Hatalom ujja. Irányítás, vallások iránti érdeklődés, büszkeség, érvényesülés iránti vágyat fejezi ki.
Középső ujj: A sors ujja.Titokzatosság iránti érdeklődés, képes sorsának irányítására, magányra, önvizsgálódásra, az emberi kultúrát tiszteletbe tartja.
Gyűrűs ujj: A művészet ujja
Ösztönösen dicsőségre, elismerésre vágyik, kedveli a művészetet, szépérzékkel megáldott, mély érzelmekkel rendelkezik.

Kis ujj:

A szónoki képesség ujja

Jól ki tudja fejezni magát, tanulmányok, és tudományok iránti érdeklődés, intuícióképesség fokmérője. Üzleti érzék, tanácsadói képesség, szélhámosság, hazudozás.

Hüvelykujj:

A személyiség ujja.

A tenyérrel bezárt szög, az ujj mozgékonysága, hajlékonysága, hossza, percei a teljes jellemet megmutatja.

Leghosszabb ujj perc a tenyér felőli alsó perc.

 Fizikai igények a dominánsak, lelkivilága nem gazdag, nem intellektuális. Nem túl okos, és nem képes felelős beosztást betölteni. Megszokott rutinhoz alkalmazható. Étkezésnél a mennyiségre koncentrál. Saját színvonalához viszont, jó polgár, jó vendéglátó, jó barát. Szereti a családját, az otthon kényelmét, a magányt nem viseli jól.

Középső ujj- perc a leghosszabb.

Fontos, hogy intelligenciát, és magasabb képzést igénylő feladatot vállaljon magára. Értelmiségi, ügyességével és eszességével keresi a kenyerét. Rendszeresen tovább képezi magát a munkája kapcsán. 
Jó megfigyelőképességű, presztízst épít ki, keményen tud dolgozni. Otthonszerető, család-centrikus ember.

Legfelső ujj-perc a leghosszabb: 
Nem fizikai dolgok érdeklik, idealizmus jellemzi, lélekvilág, és erkölcsi kérdések foglalkoztatja. Érzékeny, fogékony a természetfeletti dolgokra, filozofikus alkat, vallási elkötelezettségű, alkalmas missziós tevékenységre. Nélkülözi a kényelmet, s idővel magányossá válik. Mély benyomást kelt azokra akikkel találkozik. Hajlamos idegi alapon szerzett betegségekre.

Befelé hajló ujjak.

Kapzsiság és a mohóság jele, hajlamos az önzésre, zsugoriságra, s kifejezetten alantas tud lenni. Nincsenek kifinomult érzelmei, és magasztos álmai, állati ösztönök hajtják. Csak a saját boldogulását tartja szem előtt.


Kifelé hajló ujjak.
Nem tud semmit magába tartani, ez a kíváncsiság szimbóluma. Nem szabad túl komolyan venni, vagy túl keményen bánni vele. Szórakoztató tud lenni, vidámságot varázsol a hétköznapokba. Érdekes személy, életvidám, emberséges, társaságkedvelő. Sokszor keveredik kellemetlen helyzetbe, de nem tud sokáig haragudni. Sokszor a saját kárára is tréfálkozik.

Az ujjak egymás felé hajlanak:
/ középső új felé / Titkolózó, óvatos, aggodalmaskodó, hiányzik a bátorság, s másokkal szembe bizalmatlan. Lassan és nehezen hoz döntést, nem igazi barát, zárkózott.

Merev ujjak: Gyakorlatias, rátermett ember, bátor, nem viselkedik feszélyezetten, becsületes nyitott, nagy önbizalmú, képes megoldani a feladatokat. Becsületes életmódot kedveli. Megbízható, makacs, kimondott szót nem vonja vissza.

2009. szeptember 22., kedd

Csakrák és energiarendszerünk.

A betegségek és a lelki problémák okai könnyen felismerhetőek a fizikai testen, az aurában és a csakrákban. Mert a stresszes életmód, az anyagi gondok, munkahelyi problémák, és a párkapcsolati konfliktusok hosszútávon megbetegedésekhez vezetnek. 
Szervi rendellenességek, asztma, allergia, emésztési problémák, szív és érrendszeri megbetegedések a legtöbb esetben a velejárói a legyengült energia háztartásnak, melyeket sok esetben fájdalom kísér. 

Mindezeket a problémákat a test energia háztartásának a tisztításával könnyen lehet gyógyítani. 

A legcsodálatosabb pedig az, hogy ez bár ki számára elsajátítható. Hiszen az energiák érzékelése minden ember vele születet képessége, melyet csak „felszínre kell hozni”, hogy bármikor segíthesse a Test a Szellem és a Lélek hármas egységének a megteremtését. 

2009. szeptember 17., csütörtök

CSAKRÁKRÓL.

Ha elveszítjük kiegyensúlyozottságunkat, huzamosabb időre elkerül bennünket a harmónia, labilissá válik egyensúlyunk, - és nem teszünk ellene semmit, annak az az eredménye, hogy szellemi szintünkön teljes káosz keletkezhet. Gondolkodásunk megváltozik, gyorsabban fáradunk, csökken felfogóképességünk, romlik memóriánk, s ez fokozódik, fokozódik, fokozódik… A fokozatok során egyre több a negatív reakciónk, egyre rosszabbul érezzük magunkat a bőrünkben, mely összességében komoly megterhelést ró idegrendszerünkre, pszichés állapotunkra, mely szép lassan a testi szinten is megjelenik. 
A leggyakoribb hiba az, hogy beletörődünk a labilis állapotba, majd ebből kivétel nélkül betegség keletkezik.

Tisztítsd meg, hozd egyensúlyba és erősítsd meg energiaközpontjaidat. 

2009. szeptember 15., kedd

A SZÍVVONALRÓL:



Egyik fontos fővonal a tenyérben, mely sokat elárul az  érzésvilágunkról, a boldogságról, kapcsolatainkról, csalódásainkró.

Ha a mutatóujról indul:

Érzékenység, melegszívűség jellemez, azonban idealista gondolkodásmóddal állsz kapcsolataidhoz, több időt töltesz életed elemzésével, mint a valódi cselekvéssel. Szerelemben odaadó vagy, igényed van a meghittségre, s a boldogság eléréséért akár alárendelt szerepet is hajlandó vagy felvállalni. Sokszor alulértékeled magad. Tele vagy romantikával és figyelmességgel. Állandóan valamilyen álmot szövögetsz, de ritkán lépsz a megvalósítás útjára. Fontos lenne, hogy megosszad gondolataidat társaddal, hisz ketten könnyebben boldogulnátok.

A mutatóujj és a középső ujj között található a kiindulópontja:

Igyekszel harmóniát és egyensúlyt teremteni párkapcsolatodban. Sokszor szentimentális és idealista vagy, hiszel az igaz szerelem létezésében. Nem elégszel meg az átlagossal, keresed az igazit. Bizony előfordul, hogy későn találod meg, bár az is bizonyos, hogy akkor egy életen át tartó, hosszú kapcsolatot sikerül kiépítened. Sokszor érzed úgy életed során, hogy nem értékelnek eléggé, de ez csak azért történik, mert olyan emberekkel kerülsz össze, akik saját magad gyökeres ellentétei, s messze nem fektetnek annyi érzelmet egy kapcsolatba, mint te. Hiába vagy melegszívű és barátságos, ha olyan embereknek akarod mindezt átadni, akik nem érdemlik meg.


A középső ujj alól indul:
Érzelmeid végletesek, tudsz imádni és gyűlölni, eltaszítani és megtartani, odaadó vagy, s de időnként  eltaszító is egyaránt. Szerelemeidet úgy éled meg, mint egyetlen életcélt, azonban épp ezért rendszeresen hibákat követsz el. Általában csak saját magadat veszed figyelembe, azt már kevésbé, mi a jó a másiknak. Fontos lenne, hogy kicsit megértőbb, gyengédebb legyél. Tele vagy heves érzelmekkel, elevenséggel és energiával, elutasítod a megszokást és a kiszámíthatóságot, keresed az újat és az izgalmat. A legnagyobb kihívás az lehet életedben, ha képes leszel elfogadni társadat olyannak amilyen, és nem próbálod a magad által felállított álomképpé formálni.

Hosszú, egyenes, a mutatóujj alól indul:
Érzelmeid mélyek és őszinték, gyakran választasz magadnal olyan társat, aki gyengébb nálad, segítségre szorul, és épp te lehetsz az, aki támaszává válsz. Szerelemben figyelmes, odaadó és megbízható vagy, azonban jelentős hibád abban rejlik, hogy miután megszerezted partnered, nem nagyon foglalkozol kapcsolatod ápolásával. Légy nyitottabb, figyelj oda jobban a másik igényeire, és osszad meg gondolataidat vele. Csak így válhat kapcsolatod tartóssá és kiegyensúlyozottá hosszú időn keresztül. 

Rövid és egyenes vonal:

Nem mutatod ki érzelmeidet, sőt inkább az egyedüllét híve vagy. Ha mégis választasz magadnak partnert, akkor a hűség és a nyugalom lesz számodra a legfontosabb. Nem tűröd, hogy párod uralkodjon rajtad. Általában egy kapcsolat kíséri végig életutadat, nem lépsz félre, s ugyanezt várod el társadtól is. Nyugodtság, gyakorlatiasság és hűség jellemez. Nem tűröd, hogy kalitkába zárjanak, és nem viseled jól, ha érzelmeidet állandóan bizonygatni kell.

Ha együtt fut a jejvonallal? Ha bolytosan indul, vagy végződik? Ha sok a rajta keresztülfutó vonal? Ha sol leágazás indul ki belőle? Ha törés, szakadás van a vonalon? Ha belefut a fejvonalba?............

Kíváncsi vagy, hogy mit rejt a te tenyered? Egy részletes tenyérelemzésből megtudhatod.

2009. szeptember 7., hétfő

ÖNGYÓGYÍTÁS és KÁRTYAJÓSLÁS!


Belső utazás a lélek szabadságáról szól:

Ha a lélek sérül, sebzõdik a test is.

Lássál, érezzél, és a jelenlegi életedbe gyógyuljál.


MEGTANULHATOD!


Tested méregtelenítését, aurád, csakráid energetizálását, feltöltését.

Lelki problémák, allergia, fóbiák, pánikbetegség, beilleszkedési, párkapcsolati, és egyéb lelki zavarok kezelése a saját gyógyító erõdön keresztül.

Tarot-kártya és Cigány-kártya: lapok jelentése, összeolvasása, kirakási módszerek megismerése.


Kiscsoportos és egyéni foglalkozások, heti egy alkalommal Veszprémben.


Néri nerijosda@freemail.hu

Veszprém

*******