2012. október 5., péntek

Az év legmozgalmasabb és legjelentősebb hetéhez érkeztünk:

Október 4-én 13 óra 18 perckor a Jupiter retrográd mozgásba vált, másnap 20 óra 33 perckor a Szaturnusz belép a Skorpió jegyébe. A Jupiter irányváltása miatt, a Nyilas országok élete egy kicsit nehezebbé válik.
A Szaturnusz jegyváltásának köszönhetően, a Mérlegek és a Kosok vizsgáztatása véget ér, helyüket a katedrán a Skorpiók és a Bikák veszik át. Igaz, Ők szerencsésebb helyzetben vannak, hiszen a jegyváltással létrejövő uralmi csere miatt, az Ő vizsgáztatásuk egy kicsit másképp zajlik majd.
A többségük lehetőséget kap a felemelkedésre, néhányra azonban minden eddiginél nagyobb vizsga vár.


Plútó stratégiája a folyamatos nyomás alatt tartással egybekötött húrfeszítést.Vagyis, a Plútó a nagyobb falatokat úgy nyeli le, hogy előtte megpuhítja őket. Akiket nem tud azonnal bekebelezni, azoknál folyamatosan feszíti a húrt mindaddig, amíg az el nem szakad...
Ha megnézed a világ eseményeit, ugyanez történik a gazdaságban is, de ugyanezt a stratégiát alkalmazzák
a Skorpió országok (arab világ) is.


Születési képletedben a Skorpió jegyében kezdődő házadban, vagy ott ahol a Plútó áll - előfordulhatnak húrfeszítéssel egybekötött események.
(Nem feltétlenül kell, hogy előforduljanak, de előfordulhatnak!)

Ha az érintett területeken ilyen eseményekkel találkozol, akkor a legjobb megoldás az, ha engedsz az akaratának. A lényeg, hogy a Plútó azt érezze, hogy vele, NEM pedig ellene vagy. Persze időnként letesztel majd, hogy nem csaptad-e be, de szerencsére eléggé hiszékeny, így a megpróbáltatásai elől viszonylag könnyedén ki lehet térni.

Most már tudod, hogy a Plútó stratégiája: a húrfeszítés. De csak ott, ahol nagy falattal találkozik.
Illetve azt is, hogy eléggé hiszékeny, ezért a megpróbáltatásai elkerülhetők!
A világ országai épp ezt használják ki, amikor időnként elhitetnek vele valamit a gazdasági válság megoldásával kapcsolatban. Reméljük 2024-ig, amíg legközelebb jegyet vált  elhiszi...


Forrás: B.G.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése