2012. szeptember 29., szombat

Szaturnusz jegyet vált.

Október 5-én, ahogy a Szaturnusz jegyet vált: megszűnnek a pofonok!

Mindazon túl, hogy a Szaturnusz értékes tapasztalatokat adott neked, elérte azt is, hogy félj, hogy kétkedve fogadj mindent, - még azt is, amit hamarosan a SORS eléd fog tenni. Ez természetes, hiszen még fájnak és benned vannak azok az ütések, amelyeket kaptál tőle.

Becsapnálak, ha azt állítanám: október 5-én egy szempillantás alatt minden megváltozik. Nem fog.

Viszont nagyon sokat tehetsz annak érdekében, hogy ez a változás villámgyors legyen!

A Szaturnusztól nemcsak pofonokat kaptál, hanem bölcsességet is. Vagyis olyan tapasztalatokat, amelyek nélkül NEM vennéd észre a rád váró lehetőségeket. (Ha nem lenne Szaturnuszi tapasztalatod, úgy el mennél a lehetőségek mellett, mint a szél!)

Tehát, a jegyváltást követően a lehetőségeid egymást követik majd. Ezzel nincs is baj. A gond azzal van, hogy a Szaturnusz felépített benned egy falat, egy ösztönös választ a pofonokra. Azaz egy félelemmel teli kétkedést.

Persze idővel ez magától is leomlana, hiszen az eredményeket látva rájönnél arra, hogy a dolgok kezdenek visszatérni a régi kerékvágásukba. Csakhogy mire ezt felismered, addigra a Szaturnusz már belépni készül a Nyilas jegyébe...

Ezért a jegyváltást követően a legfontosabb feladatod: hogy ez a falat lebontsd!
Ehhez elsődlegesen Önmagad kell legyőznöd: azaz megbocsátani a múltért és elhinni azt, hogy nem jön már több pofon. Éveket nyersz, ha sikerül!


 Ha nem bontod le a falat...

Ebben az esetben szépen lassan stabilizálódni fog az életed. Vagyis mindazok a területek, amelyek nehézségeket okoztak számodra - elindulnak a reményteli változás útján. Kiemelkedő eredményekre és változásokra az elkövetkező 2 év fél évben kevésbé számíthatsz.


Ha sikerül lebontanod...

Azzal, hogy a lehetőségeid már az elején megragadod, olyan előnyökre teszel szert, amit behozni képtelenség. Az életed minden területe villámgyorsan fog rendeződni.

Bárhogy is döntesz - akarom mondani bontasz, évek múlva azt fogod mondani, hogy mindazt a jót amelyben élsz, nem érted volna el a most átélt tapasztalatok nélkül.

Vagyis a megpróbáltatásaidért a jutalmat, menet közben már megkaptad. Mivel nem kézzelfogható, ezért csak később azonosulsz azzal, hogy valójában mekkora kincshez is jutottál... 

Forrás: B.G.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése