2009. december 26., szombat

Új ÉV új lehetőségek!

A vonzás törvénye!

Olyan, mint amikor a hasonló a hasonlót vonzza, ha gondolsz valamire, akkor azt bevonzod az életedbe. Ezért nem mindegy, hogy mire gondolsz. A gondolatok mágneses energiával, és saját rezonanciával rendelkeznek. Ahogy elméd kibocsájtja a gondolatokat, az Univerzumba, azok mágnesként vonzzák magukhoz a hasonló rezgéssel bíró dolgokat.

Az érzelmek határozzák meg a gondolatainkat, ezért, ha ura akarsz lenni a gondolataidnak, vizsgáld meg az érzelmeidet. Az érzelmek segítenek kideríteni, hogy mi jár a fejedben. Ha jó dolgok járnak a fejedben, akkor csak jól tudod érezni magadat.
A jelenlegi gondolataid teremtik meg a rád váró dolgokat.

Ha rossz a kedved, olyan frekvencián rezegsz, amely még több kellemetlen dolgokat hív be az életedbe.

Amikor jól érzed magad, mágnesként vonzod be a pozitív dolgokat.

A szeretet a legmagasabb szintű rezgés a világon.

Ha pénzre vágysz, gondolj azokra a dolgokra amit a pénzen megvehetnél magadnak.
Úgy lehetetlen elérni a vágyaidat, ha folyton a dolgok hiányára gondolsz.
Sokat segít a, ha használod a fantáziádat, s úgy éled meg, mintha a kívánt tárgy, utazás........, már a birtokodba lenne.
Játsz a gazdagság gondolatával, s meglátod megváltozik a pénzhez való viszonyulásod, s ezáltal bevonzod az életedbe.
A legjobb amit tehetsz, ha MOST boldog vagy.
Határozd el magad, hogy ha meglátsz egy dolgot amit szeretnél magadnak akkor mond azt, „Meg tudom venni, van rá elég pénzem”
Ha változtatsz a gondolataidon, változni fognak az érzéseid is.
Képzelj el nyereményekkel teli borítékokat a postaládádba. Gondolataidat a jó mód uralja.
Felejtsd el a betegségekkel és az öregedéssel járó társadalmi normák dogmáit. Nincs szükséged ilyen negatív üzenetekre. Öszpontosíts az egészségre, s a fiatalos életenergiákra. Ha beteg vagy ne sokat beszélj róla, mert ezzel még csak energiát adsz a betegségednek.

Ha mások panaszkodnak neked, tereld pozitív irányba a beszélgetést, ezzel segítesz nekik a legtöbbet.  Képzeld el, hogy jól vannak, s megoldódnak a gondjaik.

A nevetés örömöt szül, s minden negativítást megszüntet, s csodás gyógyulásokat eredményez.
Ha küzdesz valami ellen azt bevonzod az életedbe, mivel érzelmeidet, koncentráltan ráirányítod.
Ahelyet, hogy a világ problémáira fókuszálsz, gondolj inkább a szeretetre, a tanulásra, a jómódra, a harmóniára és a békeére s azok értékeire.
Sosem fogyunk ki a jóból, hisz az Univerzumban végtelen számú forrás van mindannyiunk számára.
Gondolataid és érzéseid álltal kiveheted részedet az Univerzum kiapadhatatlan forrásából, s saját tapasztalatoddá teheted azt.
Dícsérd és áldj meg mindent a világon, s az összes negativítás feloldódik.
Hangolódj az Univerzum legmagasabb frekvenciájára a SZERETETRE.
Egyetlen dolog a lényeges, jól érezni magad MOST.
Most kell magadhoz ölelned a saját nagyságodat. Csináld azt amit szeretsz, amiben örömödet leled.
Az elvárás nagyon hatékony energiákat mozgat meg. Mindig azokat a dolgokat várd el amit szeretnél. Mondj köszönetet azért, ha valamit megkaptál, mert ezáltal még több jóban lesz részed.
Ha igazán meg akarod élni a vonzás törvényének csodáját, élj teljesen ennek tudatában, mindig.
Ne csak néha-néha támaszkodj rá.

Spirituális lény vagy-ENERGIA, s az energia megsemmisíthetetlen.
Igaz valód mindig is volt, s mindig is lesz. Mindannyian összefüggünk, s mindannyian egyek vagyunk.
Csak Te teremthetsz méltó életet magadnak. A választás a Te kezedben van, Te döntöd el, mit kezdesz vele.

2009. december 18., péntek

Boldog Békés Karácsonyt

Megfigyelted, hogy a Karácsony az elmúlt évtizedekben a vásárlás ünnepévé alacsonyodott le?
A legtöbb embernek már eszébe sem jut, hogy miről kéne szólni a Karácsonynak, és hogy mit is jelent ez... 

Nyugalom, békesség, gyerekek, család, pihenés, fenyő illat, gyertyafény, díszek csillogása, meghittség, a napi robot megszűnése... 

Azt kívánom, hogy találjunk rá újra erre az eredeti Karácsonyra.

Szeretetölelés mindenkinek: Néri

2009. december 11., péntek

Mai Kártyaüzenet

OSHO ZEN TAROT: Kis Arkanum

A Forrás


 Amikor az alapokról vagy a középpontról beszélünk, erre a Forrásra gondolunk. Amikor alkotómunkát végzünk, ezzel a Forrással kerülünk összhangba.  
Ez a kártya arra emlékeztet bennünket, hogy egy határtalan energiaforrás áll rendelkezésünkre. De ha csak ábrándozol és tervezgetsz, soha nem jutsz el hozzá. Csak akkor kapcsolódhatsz össze ezzel a Forrással, ha megtalálod az alapot, a középpontot és a belső csendet. Ez ott van mindannyiunkban, mint a saját, különbejáratú Napunk, mely életet és táplálékot biztosít számunkra. Tiszta, mindig elérhető, lüktető energia, mely bármit megad nekünk, hogy véghezvigyük terveinket, és bármikor szívesen lát akkor is, ha hazatérünk megpihenni.  
Tehát akár valami újba fogsz és most inspirációra van szükséged, akár épp befejeztél valamit és szeretnél megpihenni - keresd meg a Forrást. Az mindig vár rád, és hogy megtaláld, még csak ki sem kell tenned a lábadat a házból.  

"A Zen azt kéri tőled, hogy gyere ki a fejedből és találd meg az eredendő forrást... Ezzel nem azt mondja, hogy a fejben nincs szükség az energiára, de ha minden energiádat a fejedben használod fel, akkor soha nem ismered meg az örökkévalóságodat...
Soha nem leszel képes megtapasztalni, hogy mit jelent az, amikor eggyé válsz a mindenséggel.
Amikor az energia épp a középpontban lüktet, amikor nem mozdul onnan semerre - se a fejhez, se a szívhez, hanem ott marad a forrásban, ahonnan a szív is és a fej is meríti -, amikor a forrásban lüktet: ez  a Zen igazi jelentése.
A Zen azt jelenti, hogy a legbenső forrásnál ülsz mozdulatlanul... és egyszerre valami hatalmas erő emelkedik elő: az energia fénnyé és szeretetté alakul, egy hatalmasabb életté, együttérzéssé és kreativitássá teljesedik ki. Rengeteg formát ölthet magára. De legelőször azt kell megtanulnod, hogyan juss el a forráshoz. Akkor a forrás majd megmutatja a lehetőségeidet. Te csak megpihensz a forrásnál, s az majd beteljesíti legmagasabb lehetőségeidet."

Osho

2009. december 6., vasárnap

A LÉLEK NYELVE A BETEGSÉG!

ELENGEDÉS EGYENLŐ A GYÓGYULÁSSAL!

A betegség mindig jelzés, hogy nem jó úton járunk. S ha erre a jelzésre odafigyelünk, akkor a betegség tanít meg bennünket arra, mely területen nem mennek jól a dolgaink. A betegség nem kívülről jövő sorscsapás, mi állítjuk elő, és mi vagyunk azok, akik meggyógyíthatjuk magunkat.

Betegségek sok esetben egy-egy súlyos, feloldatlan lelki konfliktus eredményei. Tapasztalat az, hogy amint feloldódik a konfliktus, rövid időn belül az egészség is helyreáll, minden különösebb beavatkozás nélkül. A negatív gondolatok talán még erősebb energiát képviselnek mint a pozitívak, talán, mert félünk, és többet forog ez irányban az agyunk...!?
Igaz nem könnyű megtalálni, rájönni arra, hogy melyik lelki konfliktus okozza a megjelenő betegséget. Sokszor a lelki konfliktus okozta energia blokk olyan mélyen van, hogy nem is emlékszünk rá, mikor kapcsolódott hozzánk. 
A lelki méregtelenítésre ép oly szükség van, mint a testi méregtelenítésre. A kettő együtt ad igazi gyógyulást, különben meg csak elódázzuk a bajt. Az orvosi rendelőben csak tüneti kezelésre számíthatunk, a probléma gyökerét magunknak kell megkeresni.
Erre segítségül szolgálhat egy belső érzelmi utazás.
Ha sikerül feloldanunk fokról-fokra a negatív érzelmi blokkokat, akkor csak a folyamat megtartása a feladatunk.

Ebben segít az, hogy ha szeretettel gondolunk mindenre, ami körül vesz minket, hisz mindenben a Teremtő energiája van, akkor ez az energia megvéd bennünket, s nem leszünk betegek, mert minden a gondolattól függ.
Nem kell mindenkit szeretnünk, de a tiszteletet adjuk meg, s ez már elég.

Szeretetölelés mindenkinek!