2009. április 18., szombat

Mi az, amit magunkért tehetünk?

Végre tavasz van, s a természet újjászületik. Április 20.-tól a szeretetet, harmóniát jelentõ Vénusz bolygó ismét nagy erõvel támogatja a szeretetet, a jó kapcsolatokat, s erre irányuló törekvéseinket, hiszen újra direkt mozgásra indul. Önmagunkkal, a belsõ jóérzéseinkkel, társas kapcsolatainkban is nagyobb békében lehetünk, ebbe nagy segítségünkre lesz.

Mivel a Kos jegybe lép, a szenvedélyek elszabadulnak és felerõsödnek. Kezdeményezõ kedvünk is szerepet kap, miért is ne tennénk valamit önmagunk örömeiért? Örüljünk, aminek csak lehet! Érzelmi kitörések olyan magas fokúak is lehetnek, hogy viharokat idézhetnek elõ.
Próbáljuk pozitív dolgokra használni ezt a jó indulatú, szenvedélyeket felfütõ energiát.


Május 20. után karmikus fordulatok következnek be, mert a Szaturnusz ekkor kezd ismét elõre haladni, és jobb energiákat sugároz. Segítségével életünket, személyes sorskerekünket a megfelelõ irányba tudjuk fordítani.
Addig is, fokozott figyelemmel ápoljuk személyes belsõ erõinket (törekedjünk pozitív gondolkozásra, tornázzunk, végezzünk energetizáló gyakorlatokat), hiszen május végéig még meglátogathat a nyomottság, egyedüllét-érzése.

Május végétõl már nem foghatjuk a csillagok állására sorsunk alakulását, és magunk felelünk érte, ha nem vesszük kezünkbe a sorsunk irányítását. Ideje kitisztítani a télrõl maradt fakó színeket, legyen lelkünkben igazi Tavasz! A pillanat örömét ragadjuk meg, ebben lehet hasznos idõtöltésünk.

A Karma planétája, a Szaturnusz, a dolgos, szorgalmas Szûz jegyben arra szólít minket, hogy életmódi és szemléletünkben elérhetõ változásokat tegyük meg, s ennek segítségével javítsuk sorsunkat.

Szeretettel írtam neked.
Néri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése