2009. április 29., szerda

Mire jó a személyreszabott horoszkóp!


Miért jó, ha van személyemre szabott horoszkópelemzésem? Az asztrológia szimbólumnyelv. Minden bolygónak, jegyeknek és házaknak, szögeknek más-más jelentésük van az egyén számára. Személyemre szabott horoszkóp segít, hogy jobban megértsük kapcsolatainkat, és hogy könnyebben tudjuk kezelni azokat. Aki tisztában van azzal, hogy mit várhat el önmagától és a külvilágtól, sokkal felkészültebben fogadja az élet adta lehetőségeket, de nem retten meg az elkerülhetetlen érzelmi mélypontoktól sem. A horoszkóp éppúgy mutatója, mint iránytűje az egyén lépéseinek, cselekedeteinek, döntéseinek. Minden tettünk tervszerű cselekvés rangjára emelkedik, ha tudatosságunkat kiterjesztjük, s felszabadítjuk a bennünk rejlő magasabb erőket, hogy beteljesítsük, amire hivatottak vagyunk. Eszünkbe jut-e néha, hogy a tervezett útra elinduljunk-e? Kérjünk-e fizetésemelést? Akarjuk-e tudni, mikor van a legjobb pillanat egy házasságkötésre? Mi lenne, ha tudnánk, mikor leszünk a legkreatívabbak és káprázatosak? Milyen munkaterület lenne a legkedvezőbb számunkra? Mit várhatunk az elkövetkező évtől? Hogyan tehetnénk tartósabbá kapcsolatainkat? Hogyan neveljük sikeres emberré a gyermekeinket? Hogyan őrizhetjük meg a legjobban az egészségünket? Ha szeretné kezébe venni saját élete kormánykerekét, jó, ha tisztába van a szabad akarat, avagy eleve elrendeltetés dilemmájával.

Néri

2009. április 23., csütörtök

2012 Van választásod!


Üzenet a hopi indiánoktól.

Régóta mondjuk az embereknek, eljött a Tizenegyedik Óra.
Most pedig vissza kell mondanod az embereknek,
  Hogy ez az az Óra.
  Vannak dolgok, melyeket át kell gondolni.......
Hol élsz? Mit csinálsz? Milyenek az emberi kapcsolataid?
Megfelelő kapcsolatba élsz? Honnan hozod az ivóvized?
Ismerd meg a kertedet. Eljött az ideje, hogy kimond az igazságodat!
Teremtsd meg a közösségedet. Legyetek jók egymáshoz!
  És ne magadon kívül keresd a vezetőt!
  Ez megfelelő idő lehet erre!
Most a folyó nagyon gyorsan folyik. Olyan hatalmas és sebes folyású,
Hogy lesznek, akik megijednek. Ők megpróbálnak majd a partban kapaszkodni. Úgy érzik majd, szétszakadnak és nagyon fognak szenvedni.
 Tudod a folyónak, megvan az úti célja!
A vének azt mondják, legyen nyitva a szemünk, a fejünket, pedig tartsuk a víz felett! Nézd meg, ki van ott veled és ünnepelj!
A történelemnek ebben a szakaszában semmit sem szabad személyesen vennünk. Legfőképpen pedig önmagunkat nem.
Abban a pillanatban, amikor mégis ezt tesszük, spirituális növekedésünk és utunk megállásra kényszerül.
 A magányos farkasok ideje letűnt. Gyűljetek egybe!
Száműzzétek a küzdelem fogalmát a hozzáállásotokból és a szótáratokból! Mindent, amit most tesztek, szent módon és ünnepelve tegyétek!
  „Mi vagyunk azok, akikre vártunk…..”

Szeretettel írtam neked.
  Néri

2009. április 21., kedd

Meditáció jótékony hatása!

A meditáció nem más, mint csendben ülni és lazítani. Sok ember úgy találja, hogy életüket annyira leköti a sok munka, a család, a barátok, s a szabadidős programok, hogy nincs idejük „csak ülni és bámészkodni”.
A meditáció, lehetőség a kikapcsolódásra, a feltöltődésre. Séta a tengerpartján, üldögélés a patak partján, vagy a szoba csendjének hallgatása, segít ráhangolódni a szép pillanatokra, s hogy tudjuk is értékelni azt.
A meditáció tehát a pillanat átélése, a környezetünkkel és a belső világunkkal való kapcsolattartás, amely könnyebben elérhető meditatív állapotban.
A meditáció jó alkalom arra, hogy idő és tér révén mély ellazulásba lehessen részünk.
Bárki, aki kilép egy meditációs állapotból, bármilyen rövid is volt az, érzelmi állapotában változást fog érezni, az előző állapotához képest.
Meditatív állapotba az agy kibocsát egy vegyületet, az „endorfint” s ez okozza a jótékony hatásokat, amitől bizakodóbbak, frissebbek leszünk, s más lesz a rálátásunk azokra a dolgokra, amik izgattak bennünket.

Az „endorfin” a természet kábítószere, s a legkönnyebb módja, hogy ez termelődjön a szervezetünkbe, a meditáció.
Az endorfinok az immunrendszer működését is fokozzák, s így segítenek a gyorsabb gyógyulásba, vagy a fertőzések elkerülésében.

A vízesés állandó, mégis változatos hangja különösen megnyugtató lehet.
A természet csodálatos színeibe való elmerülése is felüdülést okoz.
De készíthetünk magunknak egy képzeletbeli különleges helyet, ahol nyugodtan meditálhatunk, felüdülhetünk.

A múlt elmúlt, a jövő ismeretlen, az egyetlen pillanat, amire igazán hatással lehetünk az a MOST.
-MOST KEZDŐDIK ÉLETÜNK HÁTRALEVŐ RÉSZE.
Fontos, hogy MOST jó alapokat rakjunk le, amire a jövő épül.

Szeretetölelés mindenkinek! Néri

2009. április 18., szombat

Mi az, amit magunkért tehetünk?

Végre tavasz van, s a természet újjászületik. Április 20.-tól a szeretetet, harmóniát jelentõ Vénusz bolygó ismét nagy erõvel támogatja a szeretetet, a jó kapcsolatokat, s erre irányuló törekvéseinket, hiszen újra direkt mozgásra indul. Önmagunkkal, a belsõ jóérzéseinkkel, társas kapcsolatainkban is nagyobb békében lehetünk, ebbe nagy segítségünkre lesz.

Mivel a Kos jegybe lép, a szenvedélyek elszabadulnak és felerõsödnek. Kezdeményezõ kedvünk is szerepet kap, miért is ne tennénk valamit önmagunk örömeiért? Örüljünk, aminek csak lehet! Érzelmi kitörések olyan magas fokúak is lehetnek, hogy viharokat idézhetnek elõ.
Próbáljuk pozitív dolgokra használni ezt a jó indulatú, szenvedélyeket felfütõ energiát.


Május 20. után karmikus fordulatok következnek be, mert a Szaturnusz ekkor kezd ismét elõre haladni, és jobb energiákat sugároz. Segítségével életünket, személyes sorskerekünket a megfelelõ irányba tudjuk fordítani.
Addig is, fokozott figyelemmel ápoljuk személyes belsõ erõinket (törekedjünk pozitív gondolkozásra, tornázzunk, végezzünk energetizáló gyakorlatokat), hiszen május végéig még meglátogathat a nyomottság, egyedüllét-érzése.

Május végétõl már nem foghatjuk a csillagok állására sorsunk alakulását, és magunk felelünk érte, ha nem vesszük kezünkbe a sorsunk irányítását. Ideje kitisztítani a télrõl maradt fakó színeket, legyen lelkünkben igazi Tavasz! A pillanat örömét ragadjuk meg, ebben lehet hasznos idõtöltésünk.

A Karma planétája, a Szaturnusz, a dolgos, szorgalmas Szûz jegyben arra szólít minket, hogy életmódi és szemléletünkben elérhetõ változásokat tegyük meg, s ennek segítségével javítsuk sorsunkat.

Szeretettel írtam neked.
Néri